E-napló

Levelezés

Bejelentkezés

Képgaléria

Névnap

2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin

Szavazás

Hogy érzed magad az iskolában?
Szeretek itt tanulni, szí­vesen járok ide.
70%
Nem szeretem ezt az iskolát.
30%
Összes szavazat: 57

Hírarchívum 2017

Nyílt tanítási nap

Nyílt tanítási nap a Mártélyi Tagintézményben 2017. május 24-én

1. órában 8.15-9.00-ig és 2. órában 9.20-10.05-ig


 
 

2017.05.05 Városi és megyei atlétika diákolimpia

Április végén rendezték meg a városi atlétika diákolimpiai versenyeket. A több tanulónk ért el érmes helyezést és jutott a megyei döntőbe:

IV. kcs.  Rédecsi Dóra (8.a) magasugrás              1. hely

IV. kcs.  Bodnár Bence (7.b) 100m futás              1. hely

IV. kcs.  Erdős Dávid (7.a) távolugrás                   2. hely

III. kcs.  Surinya Alex (6.b) távolugrás                  1. hely

III. kcs.  Somogyi Márk (5.c) kislabda dobás        3. hely


A megyei döntőben tanulóink szép eredményeket értek el:

IV. kcs.  Rédecsi Dóra (8.a) magasugrás          4. hely

IV. kcs.  Bodnár Bence (7.b) 100 síkfutás         3. hely

IV. kcs.  Erdős Dávid (7.a) távolugrás            1. hely

IV. kcs.  Surinya Alex (6.b) távolugrás              4. hely

2017.05.04. Vers- és balladamondó sikerek

 


Iskolánk kimagaslóan tehetséges tanulója Dávidházi Dóra (6.a). Kicsi kora óta szereti a verseket, drámaszakkörre jár, igazi „művésznő”! Hangja, tiszta hangképzése, beleélő képessége és tartása alapján színpadra termett. Ebben az évben mind versmondó, mind balladamondó versenyeken városi és megyei szinten is fantasztikus eredményeket ért el.

Nyílt tanítási nap

Nyílt tanítási nap a Mártélyi Tagintézményben 2017. május 24-én

1. órában 8.15-9.00-ig és 2. órában 9.20-10.05-ig

 
 

2017.05.03. Fit-Kid Dance verseny

 A hétvégén rendezték meg Csongrádon a Fit-Kid Dance országos bajnokságának harmadik fordulóját, ahol Rabi-Jumana Rosa (4.a) a III. korcsoportban 2. helyezést ért el.

2017.05.02. Sakkeredmények

 


Az országos sakk diákolimpia döntő lány 2. korcsoportjában Márkus Molli 4.a osztályos tanuló II. helyezést ért el. Hajdúböszörményben rendezték meg a Magyar Korcsoportos Egyéni Rapid Sakkbajnokságot, ahol L10 korcsoportban Molli I.helyezett lett

Köszönet a virágosításért

 Köszönetünket szeretnénk kifejezni azoknak a szülőknek, gyerekeknek, akik felajánlásaikkal, munkájukkal hozzájárultak iskolánk tavaszi virágosításához.  A sok új szín, a növények bimbózó vagy kiteljesedő pompája igazi vidám tavaszt varázsolt intézményünk udvarára.

2017.04.28. Versünnep Fesztivál

 


Negyedik alkalommal került megrendezésre iskolánkban a Versünnep Fesztivál, melyre örömünkre ismét elfogadta meghívásunkat Quintus Konrád színész – rendező. Közel hetven tanulónk mondott verset, mindenki nagyon ügyesen szerepelt.


www.vasarhelyitv.hu/videotar.php?video=3140


promenad.hu/cikk/a-hetkoznap-is-lehet-unnep-176935

2017.04.24-04.28 Fenntarthatósági Témahét

Aktív és örömteli programokkal színesítve zajlott a Fenntarthatósági Témahét iskolánkban. Hétfőn a föld és ég színeibe öltözve élőkép megalkotásával fejezték ki pedagógusok és diákok egyetértésüket a program létjogosultságával. Kedden óriáskép készült: „Hagyd itt a kéznyomod” címmel. A plakát elkészítésében minden tanuló részt vett. Szerdán minden gyermek és kreatív szülő örömére hulladékokból készült divatbemutatót szerveztek, ahol a ruhákon kívül ötletes kiegészítőket is láthattak az érdeklődők. Csütörtökön a Környezeti Információs Központtal együttműködve érdekes, interaktív előadásokon vehettek részt a diákok. Pénteken, a témahét zárásaként természetes anyagokból készült közös alkotás az iskola udvarán. Az Örökös Ökoiskola címmel rendelkező intézményünk kiemelten kezeli a környezettudatos életmódra nevelés, a fenntartható fejlődés fontosságát. A programok szervezését, megvalósítását Fodor Adél tanítónő koordinálta.

2017.04.27. Kerékpártúra az elkerülő út építéséhez

 Iskolánk tanulóinak egy csoportja a COLAS munkatársa segítségével egészen közelről és részletesen megismerhette a Bodzási út közelében megvalósuló elkerülő út építését. Nagyszerű élmény volt a gyerekeknek, s felnőtteknek egyaránt.

 

Oldalak