E-napló

Levelezés

Bejelentkezés

 

Névnap

2018. május 26., szombat, Fülöp, Evelin

Szavazás

Hogy érzed magad az iskolában?
Szeretek itt tanulni, szí­vesen járok ide.
70%
Nem szeretem ezt az iskolát.
30%
Összes szavazat: 57

Mobil Alkalmazás

 

 

2018.04.13. Versmondó verseny

Április elején, a Költészet Napja alkalmából versmondó versenyt tartottunk az iskolában. A nagycsoportos óvodások szép tavaszi verseket tanultak, és az iskolás gyerekek is bátran szavalták a szebbnél szebb és mulatságos költeményeket. Büszkék vagyunk minden résztvevőre.

A zsűri jutalmazta a legügyesebbeket, a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolában tartott Versünnepen pedig Dajka Rozi, Kellner Dávid és Papp Emma méltán képviselték a mártélyi diákokat.

2018.04.05. Húsvétváró

 
 
A gyerekek a tavaszi szünet előtt húsvéti programjainkon vettek részt az iskolában. Mindenki kedvére válogathatott a programok közül: Tojásfestés ,húsvéti vetélkedő különböző  quiz feladatokkal és hagyományőrzéssel, tojáskeresés és állatsimogató.

2018.03.19. Március 15-i megemlékezésMárcius 15-e emlékére a mártélyi iskolás gyerekek kilátogattak a Főtéren található emlékműhöz, ahová elhelyeztek az ünnep tiszteletére alkotott szélforgóikat és a 4. évfolyamosok elszavalták  Petőfi Nemzeti Dalát.

2018.03.07. Farsangi műsor az időseknek

 Meglepetéssel készültek mártélyi gyerekek az idősek számára, farsang alkalmából. Méhecske táncot adtak elő. 

2018.02.20. Farsangi mulatság

 


Február 16-án, farsangi ünnepségen vettek részt a gyerekek. 

A vidám  jelmezes bemutató után, az iskolások   a szüleikkel együtt  különböző programok közül választhattak: egy izgalmas családi sportvetélkedő, arcfestésen, más állatok bőrébe bújhattak a gyerekek, kézműves foglalkozásokon, farsangi sapkát és bohócos szívószálat készíthettek illetve ki az az ügyes, aki beletalál labdával a bohóc szájába.

2018.02.15. Nyílt órák Mártélyon

 

Február 15-én nyílt napot tartottak a Varga Tamás Általános Iskola Mártélyi Tagintézményében az érdeklődő szülők és a helyi óvoda nagycsoportosai számára, akik matematika és a magyar órán vehettek részt. Az ovisok aktív részesei lehettek és közösen dolgozhattak a mártélyi iskolásokkal. A tanórák jó hangulatban teltek, a nagycsoportosok pedig remek élményekkel gazdagodtak a délelőtt során.

2017.12.15. „Hamarosan itt a Karácsony”

 

 

 


A gyerekekkel együtt mi is készülünk erre az ünnepre, fenyőfát díszítettünk és ajándékokat (rénszarvast , mécsestartót ) készítettünk.

2017.12.08. Mikulás járt a mártélyi iskolában

 

December 6-án hozzánk is ellátogatott a Mikulás.

2017.11.17. Mesemondó-verseny

A Mártélyi gyerekek az óvodásokkal együtt mutathatták meg a tudásukat a mesemondó versenyen, a nehéz döntésben a zsűri tagjai segítettek:


Sajti Imréné

Csankiné Láda Ildikó

Dávidházi Dóra


Az óvodások emléklappal és foglalkoztató mesekönyvvel gazdagodhattak, az iskolások közül


Orosz Ádám I.

Kellner Dávid és Surinya Kira II.

Orosz Dávid III. helyezést ért el.

 

2017.11.06. Kézműveskedés és tökfaragás

 Halloween alkalmából kézműveskedtünk a gyerekekkel, ijesztő maszkokat, denevéres popcorn tartókat készítettünk, aki kedvet kapott még tököt is faraghatott.

Oldalak