E-napló

Levelezés

Bejelentkezés

Névnap

2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin

Szavazás

Hogy érzed magad az iskolában?
Szeretek itt tanulni, szí­vesen járok ide.
70%
Nem szeretem ezt az iskolát.
30%
Összes szavazat: 57

Mobil Alkalmazás

 

 

2019.05.20. Anyák napi köszöntés
Anyák napja alkalmából köszöntötték fel az iskolás gyerekek az édesanyának, nagymamákat. Zenés műsorral, meglepetés ajándékokkal és virággal kedveskedtek, így kifejezve a szeretetüket.

2019.05.07. Versmondó verseny
A nagycsoportos óvodásokkal együtt versmondó versenyen vettünk részt az iskolánkban. Mindenki díjazásban részesült ( emléklap, oklevél és jutalomkönyv).

2019.05.06. Mézes méhecskék röpködtek körülöttünk
Az iskolás gyerekekkel a méhek életéről illetve a méhészkedésről beszélgettünk. A jó időnek köszönhetően ,egyre több méh látogat meg minket  az iskolánk udvarán. Ezért a szorgos kezecskénkkel egy kaptárt készitettünk számukra ,így segitve a dolgos munkájukat.

2019.04.24. Katasztrófavédelmi rajzpályázatA felelőtlen kempingezők című makett asztal  műalkotásunkat készítették el az iskolás gyerekek. Próbáltak minél több fantáziát és készítési technikát beletenni a sikeres  végeredmény eléréséhez. Dolgos és szorgos 2 heti munkájuk található benne. Reméljük sikerrel is járunk! 

2019.04.17. Húsvéti nyuszi mi így várunkAz iskolás gyerekekkel a húsvéti ünnepre készültünk. Különböző programokkal, tevékenységekkel várjak  már a húsvéti nyuszit. Csoki tojást kerestünk a fűben, gyönyörű szép tojásokat készítettünk többfajta technikával és hozzá illő kosárkát is. A nap végén gumiabroncsokból húsvéti nyuszit alkottunk.

2019.04.08. Leendő első osztályosok látogatásaA nagycsoportos óvodások ellátogattak hozzánk. Egy közös órát töltöttünk együtt, bepillanthattak az iskolai életbe. Beszélgettünk a húsvéti szokásokról, interaktív táblán játékos feladatokat oldottunk meg, legó-matekoztunk és végül sorversenyt tartottunk. Az iskolás gyerekek által készített ajándékkal leptük meg az óvodásokat.

2019.03.25. Víz világnapja
Március 22- én ünnepeljük a víz világnapját. A gyerekekkel erre az eseményre plakátot készítettünk , beszélgettünk a víz hasznosságáról és kvíz foglalkozást tartottunk. 

2019.03.18. Emlékezés március 15-e alkalmábólA Nemzeti ünnep tiszteletére zászlókat, fali dekorációt készítettünk a gyerekekkel közösen. A Főtéren talalható emlékműnél megemlékeztünk, elszavaltuk a Nemzeti dalt és elhelyeztük a zászlókat.

2019.03.11. Látvány zöldségeskertAz egészséges táplálkozás nagyon fontos, főleg a gyerekek számára. Ezért a tavasz közeledtével könnyebben tudunk vitaminokhoz jutni. Így olyan zöldségeket készítettünk a gyerekekkel, amelyek tavasszal teremnek. 

2019.03.05. " Időspirálban utaztunk"


A mártélyi gyerekek egy természettudományos "élményműhelyen" vehettek részt, ahol megtapasztalhatták virtuálisan a Föld és az állatvilág keletkezését, a tenger csodálatos  élővilágát illetve az emberi testünk hogyan épül fel. Csoportokban fejleszthették tudásukat, majd a helyes válaszért pontokat gyűjthettek.

Oldalak